صدور ۳۵۴ حکم برای سمن‌ها

نخستین گردهمایی تشکل‌های مردم‌نهاد با حضور مدیران شهر تهران در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد

به گزارش زمر نیوز ، سمن‌ها یا همان تشکل‌های مردمی، مهره بسیار تأثیرگذاری در شناسایی و حل مشکلات در شهری چون تهران هستند. با استفاده از ظرفیت این تشکل‌ها می‌توان کمبودهای محلات را رفع کرد. البته کارکرد سمن‌ها در چند سال اخیر مغفول مانده بود و در دوره ششم مدیریت شهری با احیا این تشکل‌ها، توانست گام بزرگی در فعال‌شدن آنها در محلات بردارد. همچنین با صدور ۳۵۴ حکم برای سمن‌ها در تهران فعالیت رسمی‌شان شروع و اولین گردهمایی این نهاد مردمی در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

آغاز فعالیت رسمی

سید احمد علوی، رئیس ستاد سمن‌های شهر تهران در این مراسم گفت که تشکل‌های مردمی نقش مؤثری در محلات دارند و مدیران به‌ویژه مدیریت شهری نباید از این ظرفیت غفلت کند. صدور احکام سمن‌ها توسط شهردار تهران در واقع آغازی است برای فعالیت رسمی آنها و امیدواریم ازاین‌پس شاهد مشارکت و همراهی بیشتر با این نهاد مردمی در حل مسائل و موضوعات شهری باشیم.

افزایش حس تعلق به محلات

محمد ابویی، دبیر ستادهای مردم‌نهاد و تشکل‌های شهر تهران هم به نقش سمن‌ها در حل مشکلات اجتماعی اشاره و عنوان کرد که در این حوزه قطعاً خدمت‌رسانی ویژه‌ای از سوی تشکل‌ها در محلات کم‌برخوردار خواهیم بود. یکی از ویژگی‌های سمن‌ها گرایش محلی آنها است که همین امر حس تعلق را افزایش می‌دهد و سبب می‌شود تا موضوعات محلات را بادقت بیشتری پیگیری کنند.

امضا اعتبار نامه نمایندگان

حمید علمشاهی، بخشدار بخش مرکزی تهران هم که در این مراسم حضور داشت از امضا اعتبارنامه نمایندگان سمن ها (صحت نمایندگان) خبر داد و گفت که این کار (امضا اعتبارنامه) باتوجه‌به اهمیت نقش و جایگاه سازمان‌های مردم‌نهاد در جامعه و به‌ویژه محلات تهران دارد، انجام شد و با این اقدام سمن‌ها می‌توانند فعالیت رسمی خود را آغاز کنند.

ارتباط با دانش‌آموزان

یکی از نمایندگان سمن‌ها هم مطالبه‌ای را مطرح و عنوان کرد که تمام خدمت توسط این تشکل‌ها رایگان است و ازاین‌رو نیاز هست زمینه ارتباط با دانش‌آموزان و والدین فراهم شود تا بتوان کارگاه‌های تخصصی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و تاب‌آوری اجتماعی در مدارس برگزار شود.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!

پژوهشی جالب و علمی از رفتارها و نگرش‌های ایرانیان در موضوع فرزندآوری

0 دیدگاه

    ارسال دیدگاه