پریسا ترابی مسئول تغذیه برنامه تحول سلامت و تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به لزوم اهمیت رسیدگی به سلامت قلب افراد اظهار کرد: در حال حاضر بیماری سکتههای قلبی یکی از علتهای اصلی مرگ و میر در کشورمان محسوب میشود و این موضوع اهمیت ارتقای سلامت قلب و عروق افراد را نشان میدهد.
او ادامه داد: برای داشتن یک سبک زندگی سالم باید در طول روز از پنج گروه اصلی مواد غذایی مانند نان و غلات، میوه و سبزی، شیر و لبنیات و گوشت و حبوبات همچنین مغز دانهها و تخم مرغ استفاده کرد. افراد در چنین شرایط زندگی ماشینی و صنعتی باید تا حد امکان از روغن و چربی کمتر استفاده کنند. برخی از چربیها مانند روغنهای نباتی جامد و چربیهای حیوانی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
مسئول تغذیه برنامه تحول سلامت و تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بیان کرد: برای داشتن قلبی سالم باید از بروز چاقی و اضافه وزن پرهیز کرد. دریافت کالری بیش از نیاز بدن موجب چاقی خواهد شد و به همین دلیل باید از خوردن بیش از حد پرهیز کرد.
ترابی تاکید کرد: یکی از راههای داشتن قلبی سالم انجام فعالیتهای بدنی و تحرک بازم در طول روز است و افراد ورزش منظم را بر اساس شرایط سنی شان را انجام دهند. مطالعات نشان میدهد که روزانه حداقل باید نیم ساعت پیاده روی کنند تا وضعیت جسمانی خوبی داشته باشند.
مسئول تغذیه برنامه تحول سلامت و تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: افراد برای داشتن سلامت جسمانی باید از مواد حاوی فیبر بیشتر استفاده کنند. فیبر در میوه و سبزی و داده کامل غلات است و مصرف این مواد غذایی خطر بروز مشکلات و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.